Jag bojkottar nog TV nu.

Publicerat: 2010/07/31 i Idioti

Jag tänkte att jag och Henrik skulle beställa ett internet-, telefon- och TV-paket till lägenheten till dess att vi flyttar in, men helt ärligt vet jag inte om jag längre har någon lust… Från och med i morgon träder alltså en ny lag i kraft som tillåter alla kommersiella kanaler i Sverige att ha tolv reklampauser under en timme. De får bara vara en minut långa, vilker sumsummarumrum blir exakt lika många minuter som tidigare, bara att de är fördelade över tolv pauser.

Tolv jävla pauser. Föreställ dig att du bänkar upp med popcorn och gottigott för att se en film som är 1½h lång. Detta blir 18 jävla pauser + nyheterna (om du ser på TV4 t.ex.) under din myskväll. Det är ju helt jävla sjukt? Jag kan ju säga med en gång att jag hade inte suttit kvar och sett klart filmen. Aldrig. Nu säger TV4 visserligen att de inte kommer bry sig om den nya lagen, med Idol som undantag eftersom ”det är ett ypperligt tillfälle med små powerbreaks”. EH?!

Gud, undrar hur många som kommer åka fast för nedladdning nu? Om de svenska kanalerna skulle anamma denna lag alltså. Då lär ju alla finkor i Sverige bestå av pirater. 😛

Vad tycker ni om detta?

kommentarer
  1. stefan östlund skriver:

    bettre å beställa 2 kontantkort fråncomviq å varsin data

  2. Nenne skriver:

    Ja, det är fan SANSLÖST! Sverige vill bli som äckliga USA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s