Skarsgård eller Moyer?

Publicerat: 2010/07/17 i Film & serie

Två vampyrer, en serie, vem väljer du?

Är det någon där ute som lyckats missa True Blood men är helt besatt av Twilight-filmerna? För helt ärligt; TB slår Twilight med hästlängder. Don’t get me wrong, jag älskar sistnämnda. Man skulle med all rätt kunna påstå att TB är en vuxenversion av Twilight-filmerna. Och watch out för säsong tre; sex, sex, sex, all over the place! Lite barnförbjudet alltså. Till skillnad från Bella och Edwards desperata kyssar som pågår i ca. 30 sekunder innan killen får bånge och inte längre kan hålla sina sinnen i styr, what’s up with that?! Tycker att Bella helt ärligt borde överväga att ligga med vargen istället för paleface E.

Hur som har jag lite problem med TB; vet liksom inte vem som är hetast i serien. Det står mellan Skarsgård (Eric) och Moyer (Bill). Att välja mellan dessa två är ungefär som att stå vid godishyllan på ICA och välja mellan ferraribilar med cola- eller hallonsmak. Eller skall man kanske köpa grillchips ikväll istället för sour cream onion?

Det råder ju total kaos i hjärnverkstan’!

Båda är ju förbannat skickliga skådisar, det kan ingen ta ifrån dem. Det gör det ju ännu svårare att välja, så då får jag helt enkelt gå på personlig smak vad gäller utseende och karaktärernas personlighet. Då får det nog faktiskt bli Skarsgård (eller Eric om ni så vill); för helvete vilken attityd han har i TB. Riktigt sting i den grabben! Sedan tycker jag även det är jäkligt coolt att han lyckats så bra utomlands, precis som far sin. Sådan fader, sådan son, eller vad?

Nåväl, I vote for Skarsgård. Whom do you vote for?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s