Ensam men ändå glad.

Publicerat: 2010/05/16 i Foto, Vardag

Hej alla coola katter!

Uppdateringen har knappast legat på topp idag, det måste jag få erkänna. Har helt enkelt inte haft någonting att berätta, och fixat bloggen har jag heller inte gjort. Skall jag vara helt ärlig så älskar jag denna layout, men det är otroligt synd att man inte har någon möjlighet att använda en personlig header. Det känns lite som ett måste på min blogg, för att få den där hemmakänslan; ”detta är faktiskt bara min blogg, den ser inte ut som vilken som helst”. Äsch, ni förstår vad jag menar!

Hur som helst är jag väldigt glad idag, även fast jag bara suttit hemma. Henke kommer ju hem i morgon, åh, så otroligt jävla skönt! Fasen vad jag skall mysa, bara kura ihop mig som en boll i hans knä, glo på någon hyrfilm och chilla. Har verkligen saknat pöjken, något så otroligt mycket. Hela veckan som varit har känts konstig för mig, liksom tom och helt jävla värdelös. Det har varit en annorlunda och obehaglig känsla, nästan påträngande.

Nog snackat om kärlek och sådant, det är säkerligen inte speciellt intressant för er. Lägger ut några foton jag hittade på kameran som jag egentligen tänkt lägga ut innan. Puss på er!


Jag och mamma var till Ö&B, hon frågade om jag ville ha dessa och det ville jag givetvis. Vem fan bryr sig varifrån de kommer? Snygga är de i alla fall, och billiga! Endast 79 kronor, ser ju ut som vilka converseskor som helst (nåväl, de är i alla fall inte fula!). Är himla nöjd, älskar denna modell och färgen är så Elfrida! GRR!


När vi var i Linköping sist tog jag, mamma och syrran en vända på IKEA såklart. Fick med mig dessa charmiga glas hem, ett 6-pack för 49 kronor. Har planer på att köpa fler. De fanns nämligen i ännu en färg, tänkte köpa det 6-packet också. Kommer dock inte ihåg namnet på den andra sorten. De är i alla fall gula och blå, istället för röda och blå. Yummy! Älskar glas!


Idag kom mamma och pappa hem från en av sina vänner med en ny kontorsstol som de fått bara sådär. Jag blev ju avundsjuk, givetvis. Mamma testade den på sitt kontor men upptäckte att den aldrig skulle få plats. Då ville hon ge den till mig, som först sa nej. Det var ju hennes stol, klart att jag inte skulle ha den, pinsamt ju! Men okejdå, till slut tog jag emot den för den är så rackarns jävla skön. Plus att min stol, som köptes på Jysk i julas, var rena rama skiten och redan är söndersutten. Tack mami. ❤


Sedan hittade jag på kameran även en rätt psycho egopic. Bjuder på den.

Godnatt på er allesammans. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s