Åt helvete med allt, rent ut sagt!

Publicerat: 2010/04/17 i Vardag

Är så satans jävla pisstrött på att bo här i lägenheten nu. Det ser ut som rena rama soptippen! Städade hela köket för tre dagar sedan, dagen efter såg det ut precis som det gjort innan. J drar till Katrineholm, Henrik drar till Katrineholm och M drar hem till sina föräldrar. De lämnar mig med ett enormt diskberg och en full diskmaskin att plocka ur (disk som jag för övrigt plockade in samma dag som jag städade köket, som ingen tagit sig för att plocka ur). Ingen skall fan ha mage att senare komma och klaga på mig, då blir jag fly förbannad! Tycker att de i alla fall hade kunnat göra NÅGONTING annat än sitta vid datorn! Ta med sig soppåsen när de drar t.ex. Som om det vore för mycket begärt…

Just nu har jag en sådan enorm lust att be mamma och pappa komma hit nästa vecka med lastbilen och ta med mig hem. Funderar på om vi kanske skulle göra så, då kan jag och Henrik börja vårt liv i Katrineholm istället. Han vill ju inte heller vara inneboende här.

Under hela tiden då vi bott här har både jag och Henrik fått höra ”ni gör ju ingenting här, och ni är två stycken!”. Ha, jo, tjena… Look who’s talking! Ingen har gjort någonting här i lägenheten de senaste veckorna. Komfortabelt kanske att lämna mig kvar med skiten som aldrig vågar säga ifrån, what do I know?

Fuck this!

Annonser
kommentarer
 1. Zarah-Lou skriver:

  Jag hoppas verkligen att du låter skiten ligga kvar!!!
  Diska endast det DU behöver!

  • popgownia skriver:

   Har plockat in i diskmaskinen och tagit mitt skit. Sedan tänker jag nog inte göra så mycket mer. Ta ut soporna kanske, annars luktar det fan skit här inne!

 2. Josefine skriver:

  Tack tack! fick flipp och var tvungen att lätta på hjärtat, hehe. Kul att du gillade texten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s