Mission: barnvakt, påskafton, Ebbis.

Publicerat: 2010/04/07 i Kärlek

Ebba ville ju lukta på blommorna precis som Ferdinand. Men grejen är att när små barn skall lukta på någonting har de istället en benägenhet att blåsa. Det hela började med att pappa luktade, sedan gick vi laget runt och Ebba fick lukta. Hon ville givetvis lukta i fem minuter till, sötan!

Ebba var en aning trött redan när vi anlände. Men ändå lika busig!

Bus i blicken. Hon har börjat bita på sin napp, vet inte om det är för att hon börjar få tänder längre bak. Kli, kli!

Stora tjejen vet såklart hur man tänder och släcker lampan som står i fönstret.

När Andreas och Cia dragit till festen var det gröt och fruktdryck som gällde för hela slanten. Sedan, när hon hade ätit klart, var det dags att tvätta händerna. Hon drar upp ärmarna, så gott det går, och säger ”DÄ!”, typ som ”där”, och pekar åt diskhon. In på toaletten och gud så fascinerad hon är. Hon är även fascinerande, för hon visste precis hur man skulle hänga tillbaka handduken på hängaren. Sedan, när det var dags att gå ut, fick man ju absolut inte glömma att släcka sa Ebba, och hon släckte. Duktig tjej!

Ebba var som sagt väldigt trött när vi kom till Asker. På med pyjamasen och förbereda inför välling. Jag gick ut för att röka och ta lite kort på himmelen som var väldigt vacker. Då kommer mamma och Ebba på andra sidan rutan (altandörren). Hon ser givetvis att jag har kameran… Linslus! Resultatet av detta ser ni nedan. 😉

Haha! Hon flippade totalt och jag höll bokstavligt talat på att kräkas av garv! Allvarligt, vart får hon allt ifrån? Hon såg ju att jag bara garvade och garvade, så hon slutade ju aldrig! Så Cia, om du kanske av någon anledning upptäckt en jättefläck på ert fönster till altandörren har du förklaringen här. Mamma när vi kommit hem ”fan, jag glömde ju att tvätta bort det där på fönstret efter Ebba!” Hahaha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s