Farmor och faster har varit barnvakt.

Publicerat: 2010/03/22 i Foto, Kärlek

Idag har jag och mamma varit barnvakt åt lilla Ebba. Hon var glad hela dagen, grät inte ens när Cia åkte till jobbet vilket faktiskt förvånade mig. Det har varit en underbar dag med mycket skratt, lek och mys. Här får ni ett smakprov i form av bilder.

Det är för mig helt oförståeligt att lilltösan klarade av att stå såhär – i över fem minuter dessutom. Samtidigt som hon skrattade till dess att hon nästan kiknade. Hon är för rolig alltså!

Sedan var det givetvis dags att leka med alla grejer från hennes fina lilla kök. Nostalgi när jag ser det. Kommer ihåg hur kul man själv hade med en liknande plastspis som litet barn.

Mysa och kittla farmor på golvet var litet av en favorit. Att ligga rakt över ansiktet på farmor var också jävligt nice enligt Ebba!

Sedan får man ju inte glömma att rasta hunden, som hon senare försökte mata med smörgåsrån.

Sedan älskar hon att se sin egen spegelbild. Här står hon och försöker efterlikna sin faster som aldrig kan vara seriös på kort. Way to go Ebba!

Farmors tygväska var full med intressanta saker (läs: en extern hårddisk).

Sedan tog vi en sväng ut i friska luften. Otroligt vackert väder. Lilltultan gick en bra bit på den långa vägen själv, men det blev ju jobbigt efter ett tag förstås. Då började pipandet och sträckandet. Skitungen har blivit tung, så det var ena långa fyrtio meter eller så, haha.

Vi gick även och kollade på hästarna som finns precis bredvid deras hus. För övrigt bor de idylliskt, hade gett vad som helst för att få bo så som de gör. Himla vackert och fridfullt! Love it!

Stare-out battle mellan farmor och barnbarn. Undrar vem som vann?

Lilla tösan, du är den bästa som finns. Faster älskar dig! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s