Längtar efter sista maj.

Publicerat: 2010/03/17 i Vardag

Nu har vi sagt upp lägenheten här och flyttar ut den sista maj. Så jäkla skönt! Längtar verkligen efter att få komma till någonting helt eget, att bo tillsammans med två andra var uppenbarligen ingen bra idé med tanke på alla komplikationer. Bråk om ”vem som gör mest” och så vidare är inget kul, alls. Jag tror också att om man är ett par som bor tillsammans med två killar blir allt mycket svårare. Det finns inget rum för riktig privat tid, ingenstans där man kan koppla av och komma undan till sitt egna.

Så nu har jag och Henrik, hör och häpna, faktiskt börjat kolla på lägenheter i Katrineholm. Vi har hittat en del intressant och inte allt för dyrt. Bland annat hittade vi en etta, med separat kök, på 43kvm som är öppen för inflyttning den första juni, alltså dagen efter vi skall vara ute från denna lägenhet. Den var skitbillig och central, så det passar ju oss super!

Anledningen till att vi vill flytta tillbaka till Katrineholm är att vi liksom har allt där. Vänner, familj, allt. Vi har ungefär lika stor chans att få jobb där som här i Linköping. Här finns bara en jäkla massa försäljarjobb och ni ser ju hur det har gått för mig. Sedan känns det mer stabilt att bo i Katrineholm när vi ändå behöver plugga upp betyg o.s.v. för att kunna söka högskola/universitet. Sedan får man ju se efter det var vägen tar sin början.

Så ser det alltså ut just nu. I morgon åker vi hem till Katrineholm vilket skall bli jävligt skönt!

Nu skall Henrik ha internet, laters!

Annonser
kommentarer
 1. Sannie skriver:

  Borta bra men hemma bäst gumman 🙂 <3! tror det är jäkligt dömt att misslyckas att bo ihop sådär många, fast man gärna vill få det att funka :). Hoppas ni hittar nån fin lägenhet :)! Puss ❤

  • popgownia skriver:

   Ja, det känns ju lite dömt. Kändes väldigt bra till en början dock. Men men, tror jag och Henrik behöver egen lya. Hoppas också vi hittar en fin lägenhet någonstans i Kholm.

   PUSSS! ❤

 2. Zarah-Lou skriver:

  Hoppas ni hittar något snart! Skitjobbigt utan ett hem juh.. =/

  • popgownia skriver:

   Ja, det suger att inte trivas i sitt eget hem. Någonting som känns tryggt är att vi alltid har våra föräldrar att flytta hem till. Det är ingenting vi egentligen vill, men vi har ju åtminstone en trygghet att luta oss mot.

   Allra helst vill vi hitta en egen lägenhet som vi trivs i, för vi trivs väldigt bra med att bo tillsammans. 🙂 Skönt det i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s