Who’s playing you?

Publicerat: 2010/03/13 i Film & serie

Ikväll hyrde vi en jävligt cool och annorlunda film: Gamer.

Set in a future-world where humans can control other humans in mass-scale, multi-player online gaming environments, a star player from a game called ”Slayers” looks to regain his independence while taking down the game’s mastermind.

Den handlar alltså om ett in real life game där människor (spelare) kontrollerar andra människor (t.ex. Slayers). Gerard Butler (300, P.S. I love you) spelar huvudrollen Kable som fått installerat nanopartiklar, typ, i hjärnan som gör det möjligt att styra honom. Kable styrs av en 17-årig kille vid namn Simon Silverton, världens mest framstående spelare. Kable är en av soldaterna i militärgruppen Slayers som består av män/kvinnor som blivit dömda livstid eller dödsstraff. Alla är styrda av en spelare och försatta i krig. Den man/kvinna som tar sig igenom 30 spel utan att dö frisläpps och slipper sitt straff.

Jag tycker det är ett sådant otroligt annorlunda och skönt koncept. Det är så brutalt, men så snyggt! Det är en genialisk idé and I fucking love this movie! Denna film låter jävligt amerikansk men det är faktiskt inte alls så jag upplever den när jag sitter och ser den. Verkligen inte!

Detta är en film ni måste se! Jag brukar inte gilla sience-ficiton/action/thriller, men fastnade verkligen för denna. Så nu går ni till närmsta videobutik eller klickar er in på närmsta olagliga torrent, do as you like…

4½ av 5 – totally!

Annonser
kommentarer
 1. matilda skriver:

  alltså åh fan vilken tur du har! hade gett vad som helst typ för att få se de två låtarna live. hoppashoppashoppas dom kör någon utav dem i gbg iallafall! åh..
  har också sett blåjeans live, den har aldrig varit bland mina favoriter men den blev så jävla grym live så det är inte sant!
  En helt underbar inledning förra sommaren på en konsert var också när de började spela introt till stenbrott bakom ett stort svart skynke som täckte hela scenen, och sen när den verkligen drar igång så släpptes det ner! 😀 alla blev helt galna, haha.

  och yeees ska fota min vägg snart! 😀 just nu är det bara en skiss i blyerts som inte är helt färdig än, så jag väntar lite med att visa den höhö 😉

  • popgownia skriver:

   Ja, och det blev ett tekniskt fel när de skulle dra igång Dom Andra så då fick de improvisera och köra OWC istället. SÅÅ värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s