Om där fanns någon mening med livet, vore det du.

Publicerat: 2010/03/02 i Kärlek, Vardag

Då är jag hemkommen från Kim. Det var en mysig och chill kväll. Vi rökte på Kims rum, snackade om psykiskt och fysiskt beroende, om att vara puttinuttig i telefon med sin pojk-/flickvän, hur skall man må efter att ha varit otrogen och så vidare. Det har varit en kväll fylld med diskussioner och Idas eviga tjat om Tyskland, Bremer, Sir Roland och nachos. Mysigt.

När jag kom hem hade jag och Henrik ett väldigt givande och viktigt samtal angående framtiden. Det känns bra att vi är så förbannat lika i våra värderingar, att vi vet var vi skall sätta gränserna, hur vi skall hantera diverse situationer; vi är soulmates, united as one. Trivs väldigt, väldigt bra med min pojkvän. Han är så jävla bra, helt enkelt! Kärleken bara sprudlar, speciellt tighta har vi blivit nu när vi bor tillsammans vilket verkligen är lovande. Det tog oss tre år att skaffa eget, då är det en väldig fördel att må bra tillsammans.

Nog snackat för ikväll, skall fortsätta se på 500 days (of Summer). Sover på syrrans rum inatt (yes, you heard me lilsis), där har hon ett Xbox smockat med en jäääkla massa filmer. ENSAMMYS! Missförstå inte.

Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s