Kanske vi bor i Tornby/Skäggetorp framöver.

Publicerat: 2010/02/21 i Vardag

Sitter just nu och kollar på lite lägenheter här i Linköping. Det finns en del ledigt, men inte är det mycket för mig och Henrik. Åtminstone inte hos Graflunds. Har hittills hittat en intressant lägenhet. En 2:a på 64 kvm i Skäggetorp, 4.500 i månaden. Väldigt billigt för att vara en 2:a faktiskt! Speciellt i Linköpingsområdet där det verkar vara både dyrt och svårt att hitta lägenhet.

Det bästa med allt är att det är gångavstånd till Sveriges näst största köpcentrum; Tornby köpcentrum. Ni vet där IKANO-huset och IKEA ligger. Willys ligger också väldigt nära = billigare mat! Här har vi fått trilskas med det där jäkla Hemköp som tar överpriser på precis allt. De tar verkligen tillfället i akt här i Ryd och utnyttjar det faktum att det är litet och bor mycket studenter i området, vilket jag kan tycka är lite fult. Hade mycket hellre sett ett ICA eller Willys istället för det där jääääävla Hemköp!

Nåväl, vi letar lägenhet i alla fall och jag tar mig faktiskt friheten att gå ut med det. Om någon har ett tips på lägenhet i Linköping kan ni alltid kommentera detta inlägg eller skicka ett mail till elfrida.kultur@gmail.com. Vi behöver alla tips vi kan få då denna lägenhet hittills är den enda som verkligen fångat vårt intresse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s