Sveriges andra OS-guld!

Publicerat: 2010/02/16 i Sport

Då får jag väl säga grattis till Sveriges andra OS-guld i Vancouver taget av Björn Ferry, 12,5 kilometer skidskytte. Det var knappast väntat så det kom verkligen som en överraskning för mig. Kul som fan! Åååh, jag älskar OS! Vill helst att det skall vara OS hela tiden.

Förresten, nice femmor Tre Kronors coacher/tränare/ledare valt; Zäta och Foppa i samma femma, hoppas på Stefan Liv i mål. Hoppas fasen det går bra för dem i morgon då de möter Tyskland! Eller ja, natten till torsdagen kl. 01.30. svensk tid på SVT1. Borde vara en relativt enkel match för Sverige så jag tror såklart på vinst. Sverige hamnade vid utlottningen i grupp C tillsammans med Tyskland, Finland och Vitryssland. Borde bli relativt enkelt till dess att vi skall möta Finland.Vi bör dock komma ihåg att Sverige är regerande mästare, till och med Canada är skraja för våra Tre Kronor. Lite kul. 😛

Har ni kollat någonting på OS?

Annonser
kommentarer
 1. Zarah-Lou skriver:

  Även fast jag inte sett ett skit från OS så är det alltid kul med guld!
  Såg precis klipper när Kalla fick sin medalj på AftonbladetTV, shit vad en guldmedalj passar våra snygga färger!! 😉

  • popgownia skriver:

   Oohja! Guld passar speciellt väldigt snyggt med blått och gult som du säger. 😉 Hon är så himla söt Kalla, alltid lika glad och upprymd! Love her! Björn Ferry är bara förbannat cool! Han skiter typ i alla andra och kör sitt eget race, vilket han också erkänner i intervjuer. Sedan snackar han ju äkta norrländska vilket bara är så härligt att lyssna på!

   Gogo, mer fint guld till Sverige! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s